Nu aveti produse in lista de comparatie.

Gaseste cea mai economica solutie de tiparire pentru afacerea ta!

Gaseste cea mai economica solutie pentru afacerea ta!

Daca in trecut aveai de ales dintre cateva modele de imprimante inkjet sau laser, evolutia tehnologiei, din ultimii ani a dus la o gama diversificata de echipamente de printare, copiere si/sau scanare. Problema apare insa in momentul in care nu stii cum sa decizi intre un echipament sau altul, pentru a gestiona cat mai bine activitatea la locul de munca. Aici intervin specialistii ecopy care iti pun la dispozitie un set de intrebari, al caror raspuns te vor conduce spre solutia optima de printare, copiere si/sau scanare. Te invitam sa urmezi acesti 5 pasi simpli pentru a descoperi cele mai economice echipamente, adaptate nevoilor tale de business:

Pentru ce folosesti echipamentul?

Gandeste-te la necesitatile tale de printare. Vei folosi echipamentul doar pentru tiparituri sau iti doresti sa si scanezi? Trebuie sa iei in calcul si modalitatea de printare; varianta fata-verso ar putea fi o investitie rentabila pe termen lung, prin scaderea consumului de hartie.

Printuri
Copii
Scanari
Simple
Fata-verso
Simple
Fata-verso

Care este cel mai mare format de hartie pe care vei tipari?

Daca folosesti echipamentul pentru printuri simple si volume mici, selecreaza formatul standard A4.Daca folosesti echipamentul pentru imprimarea documentelor, prezentarilor, rapoartelor zilnice, recomandarea noastra este un echipament format A3 - sunt mai robuste, configurabile si au un cost de printare mai bun. Pentru formate mai mari, selecteaza optiunea A0.

Standard
(Maxim A4)
Mediu
(Maxim A3)
Mare
(Maxim A0)

Cum vei conecta echipamentul?

Daca partajezi echipamentul cu colegii de birou, trebuie sa iei in considerare si modul de conectare al acestuia (USB, conexiune in retea sau paralela).

USB
Retea
Paralel

Cate pagini estimezi ca vei tipari?

Un criteriu esential de selectie este numarul de pagini pe care doresti sa il tiparesti lunar. Alegerea corecta dupa acest criteriu, iti va optimiza costurile, va duce la un randament sporit al muncii si va prelungi viata echipamentului.

0-2000
2000-20000
20000-60000
Peste 60000

Mai ai un pas pana la afisarea rezultatelor cautarii tale!

Special pentru managerii vizionari, am pregatit un ghid complet ce contine - 7 solutii pentru eficientizarea costurile de printare! Downlodeaza acum ghidul gratuit, completandu-ti adresa de e-mail in campul de mai jos:

Gaseste solutia