Nu aveti produse in lista de comparatie.

Gaseste cea mai economica solutie de tiparire pentru afacerea ta!

Termeni si conditii


1. Utilizarea site-ului

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului ecopy.

Site-ul ecopy este administrat de societatea NS COPIERS SRL, cu sediul in Constanta, Str. Aurora nr.17, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J13/1921/1998. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului ecopy isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Denumim "Vanzator" societatea comerciala NS COPIERS S.R.L., cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim "Cumparator" orice persoana fizica sau juridica care lanseaza si confirma o comanda in conditiile si termenii prezentului site.

"Comanda" este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele puse in vanzare pe prezentul site, in conditiile si termenii prezentului site.

2. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a Termenilor si conditiilor. Numele produselor, brandurile si numele de companii sunt marci inregistrate ale detinatorilor.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice, textele si imaginile afisate sunt marci inregistrate in proprietatea NS COPIERS S.R.L. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Folosirea, modificarea, distrugerea site-ului sau a serverului ce-l gazduieste constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

3. Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Raporturile comerciale dintre cumparator si NS COPIERS S.R.L. prin intermediul site-ului ecopy.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernamentale nr. 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

4. Corectarea informatiilor eronate

Administratorul site-ului ecopy.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente. Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului, inainte de a-l achizitiona. Imaginile produselor au caracter exclusiv informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

5. Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului, poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. NS COPIERS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

6. Link-uri catre alte pagini web

In cadrul site-ului ecopy.ro pot exista hiperlink-uri catre alte pagini web cu informatii aditionale care pot fi de interes pentru utilizator. La click pe link-ul catre aceste pagini web, utilizatorul paraseste site-ul ecopy.ro.

NS COPIERS S.R.L. nu are influenta asupra continutului actual sau viitor al acelor site-uri care sunt controlate de terti. In consecinta, NS COPIERS S.R.L. nu isi poate asuma nici o responsabilitate pentru continutul paginilor web ale tertilor.

7. Legislatie aplicabila, litigii si jurisdictie

Raporturile juridice dintre NS COPIERS S.R.L. in calitate de Vanzator si Cumparator sunt reglementate de dispozitiile Ordonantei Guvernamentale nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Prin folosirea site-ului ecopy.ro, utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

8. Transferul dreptului de proprietate

Dreptul de proprietate asupra produselor comandate se va transfera de la Vanzator la Cumparator in momentul efectuarii platii integrale din partea Cumparatorului. In cazul livrarii, fie prin curierul rapid, fie prin agent propriu, Vanzatorul il autorizeaza pe reprezentantul sau sau pe cel al firmei de curierat, sa nu permita Cumparatorului sa preia coletul pana cand nu semneaza documentele de livrare si nu achita integral contravaloarea comenzii (formata din pretul produselor si in functie de caz, costul transportului).

9. Forta majora

Niciuna dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator - total sau partial - a oricarei obligatii care ii revine in baza contractului incheiat, conform termenilor si conditiilor prezentate pe acest site, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum aceasta este definita de lege.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de maximum 3 zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui. Daca in termen de 30 de zile de la producere evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a prezentului contract, fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune interese.

10. Dispozitii finale

NS COPIERS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, in orice moment si la orice interval de timp, liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul acestui site, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu utilizarea prezentului site si lansarea comenzii, Utilizatorul accepta fara obiectii termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat intre parti.

Termenii si conditiile, asa cum sunt expuse in acest document, inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Vanzator, pe de o parte, si Cumparator, pe de alta parte, referitoare la obiectul contractului incheiat intre parti la distanta.

11. Recomandari speciale

Ofertele speciale sunt in limita stocului disponibil.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.