Nu aveti produse in lista de comparatie.

Gaseste cea mai economica solutie de tiparire pentru afacerea ta!

Garantia produselor


Garantia produselor comercializate pe site-ul ecopy.ro este oferita de catre producatori si este valabila in conditiile enuntate in Certificatul de Garantie, ce insoteste produsul livrat, alaturi de factura fiscala. Garantia este valabila doar in conditiile utilizarii corecte a produsului. ecopy iti garanteaza ca produsele sunt identice cu cele prezentate pe site si ca sunt livrate conform caracteristicilor solicitate (nume, cod produs, caracteristici etc.).

In calitate de client, beneficiezi de Garantie in retelele de service ale producatorului, in centrele mentionate explicit in Certificatul de Garantie.

Instalarea echipamentelor trebuie facuta de catre personal autorizat conform prevederilor din Certificatul de Garantie.Nerespectarea acestor prevederi duce la pierderea garantiei .  

Produsul reclamat in perioada de Garantie trebuie prezentat direct, la cel mai apropiat centru de service mentionat in Certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii Garantiei.

ecopy.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor si solutiilor de printare, copiere si scanare referitoare la caracteristicele esentiale ale acestora, cum ar fi: descriere, specificatii tehnice, instructiuni de utilizare etc., acestea fiind reproduse integral, intocmai cum au fost realizate de catre producator si avizate din punct de vedere legal.