Catalog de produse
item

Livrare

Dupa fiecare comanda plasata in site-ul nostru, veti fi contactat de unul dintre specialistii Ecopy pentru confirmarea comenzii si a modalitatii de livrare si plata.

Daca la plasarea comenzii ai ales livrarea prin curier, comanda ta va fi livrata implicit prin firma de curierat FAN COURIER.

In cazul in care doriti livrarea cu o alta firma de curierat, va rugam sa specificati acest lucru unuia dintre operatorii nostri.

Fiecare colet trimis prin FAN COURIER se poate livra cu optiunea "Deschidere la Livrare" contra unui cost suplimentar.

Comenzile plasate pe site-ul nostru se proceseaza de Luni pana Vineri, intre orele 9-17:30, iar livrarea produselor se face in termen de 24 – 48 de ore de luni pana sambata.

Ecopy.ro nu poate, si nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile cauzate de catre serviciul de curierat sau alte forte externe.

Pentru orice problema legata de livrarea produselor, va rugam sa ne contactati.

In momentul in care predam coletul dumneavoastra la curier, veti fi anuntat prin e-mail, prin care va punem la dispozitie si un numar de AWB.

Prin acest numar AWB veti putea urmari coletul dumneavoastra, de pe pagina AWB Tracking FAN COURIER.

Introduceti AWB-ul primit prin e-mail in prima rubrica, apasati Enter sau click pe butonul 'Cauta' pentru a vedea unde este exact coletul dumneavoastra.