Catalog de produse
item

Politica de retur

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, respectiv O.U.G. 34/2014 ,renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul va fi returnat in aceeasi stare in care a fost livrat,  cu toate etichetele intacte, cu toate accesoriile, consumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura si Certificatul de garantie in original.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Clientul este responsabil  pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Orice modificare a starii produselor, initializarea/instalarea echipamentelor de printare  sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea proceduri de returnare supusa unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Taxa de diminuare a valorii de returnare poate fi intre 10%-90% din valoarea initiala a produsului. Taxa de diminuare va fi comunicata catre client la receptionarea produselor modificate.

Produsul returnat trebuie să fie însoțit de certificatul de garanție în original, dacă acesta este emis de producător/distribuitor, cu excepția certificatelor de garanție emise în format electronic.

Daca produsele returnate au fost insotite de eventuale bonusuri/cadouri, trebuie returnate si acestea. In caz contrar, valoarea acestora se diminueaza din valorea returului.

Daca s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel si se doreste returul pe toate, va rog sa va asigurati ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Rambursarea  valorii produsului  se va face in termen de maxim 14 zile din momentul returnarii catre Vânzător a produsului, fara a se percepe comisioane suplimentare.

Renunțarea la cumpărare nu poate fi invocată in cazul:

 • produselor aprovizionate conform specificatiilor Cumpărătorului, pe baza de comanda speciala.
 • produselor software (sisteme de operare, aplicații, programe antivirus, jocuri, extensii de garantie etc), filmelor, produselor cu software preinstalat la care s-au creat conturi sau activat licente.
 • produselor care prezinta urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de instalare, de folosire, de uzură sau de consum.
 • produselor care prezinta seriile complet sau partial sterse, urmele unor socuri electrice.
 • sisteme PC, laptopuri, ultrabookuri, servere cu sisteme de operare preinstalate, care au suferit modificari la sistemele de operare ce iar acestea nu se pot aduce la starea initiala (reinstalarea unor alte sisteme de operare, coruperea acestora din pricina utilizatorului)
 • telefoane mobile, smartphoneuri, tablete, sisteme de navigatie, mp3/4 playere, cd/dvd auto cu sistemele de operare schimbate fata de cele din fabrica (rootarea dispozitivelor - acest lucru contravine conditiilor de garantie ale producatorilor).
 • consumabile/cartuse desigilate.
 • imprimante/multifunctionale/aparate de fax care au fost initializate/instalate  de catre persoane neautorizate..
 • servere sau accesorii pentru acestea.
 • produse aduse pe comenzi speciale.
 • produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2).
 • produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma.

Toate solicitările de renunţare la cumpărare se vor expedia pe adresa de email office@nscopiers.ro si vor primi raspuns in maxim 24-48 ore lucratoare cu detaliile necesare returului.

Nume client:

Numar factura fiscala:

Denumirea produsului (produselor) si cantitatea:

Contul IBAN:

Alte mentiuni: