Catalog de produse
item

Abonamentul de mentenanță: Investiția inteligentă pentru imprimanta multifuncțională

bizhub-C450i_Ecopy.jpg

Un echipament multifuncțional performant este o achiziție importată pentru orice afacere. Iar povestea abia aici începe! Pentru a beneficia pe deplin de echipamentul tău și de funcționarea lui optimă pe termen lung, este ideal să realizezi achiziția echipamentului împreună cu un abonament de mentenanță de la un furnizor specializat, care îți poate oferi acest pachet.

 

Care este utilitatea abonamentui de mentenanță NS COPIERS?

 

Un abonament de mentenanță îți oferă o serie de avantaje esențiale care îți reduc costurile suplimentare pe termen lung și te ajută să eviți întreruperile de activitate nedorite:

 

1. Prevenție:

Mentenanță regulată: Un tehnician specialist efectuează controale periodice ale imprimantei tale pentru a-i asigura buna funcționare. În plus, identifică și remediază din timp eventualele probleme, fără să mai ajungi într-un “blocaj".

Minimizarea riscului de defecțiuni: Printr-o mentenanță preventivă, efectuată corect, se pot evita defecțiunile majore care pot duce la costuri semnificative de reparații sau blocaje de activitate.

 

2. Asistență și Suport rapid:

Asistență tehnică prioritară: În cazul unor probleme, beneficiezi de asistență tehnică rapidă și prioritară din partea echipei noastre de specialiști.

Consultanță permanentă: Te poți adresa oricând echipei de tehnicieni pentru a explora setări speciale sau funcționalități mai avansate, astfel încât să te bucuri pe deplin de toate funcțiile integrate ale imprimantei multifuncționale; chiar și cele mai puțin cunoscute, dar care îți pot aduce plusuri mari in derularea activității.

Soluții rapide și eficiente: Problemele tehnice sunt remediate rapid și eficient, minimizând astfel impactul asupra întregii activități.

 

3. Performanță:

Optimizarea performanței: Mentenanța regulată va menține echipamentul tău la un nivel optim de performanță al tuturor funcțiilor, asigurând viteza corectă de imprimare și scanare, calitatea bună a documentelor și o eficiență sporită în ansamblu.

Consum redus: Mentenanța preventivă contribuie la un consum de toner și alte consumabile în parametrii optimi, reducând costurile de funcționare totale și prelungind durata de viață a echipamentului.

 

4. Predictibilitate:

Costuri 100% transparente și cunoscute: Cu un abonament de mentenanță ai costuri predictibile, eliminând riscul unor cheltuieli neașteptate pentru reparații.

Siguranță și încredere: Știi că echipamentul tău este permanent pe mâini bune și că beneficiază de o bună îngrijire pe termen lung.

 

Alege furnizorul potrivit de echipamente multifuncționale!

Atunci când alegi un furnizor de echipamente multifuncționale, este esențial să te asiguri că îți oferă și servicii de specialitate pentru consiliere și mentenanță.

Un specialist cu experiență îți pune la dispoziție o gamă completă de abonamente de mentenanță adaptate nevoilor tale specifice, oferindu-ți confortul de care ai nevoie pentru că tu să fii creativ și să te concentrezi pe afacerea ta.

 

Ecopy.ro - Partenerul tău de încredere:

La Ecopy (by Ns Copiers), pe lângă echipamente multifuncționale de top , îți punem la dispoziție și intreaga noastră experiență de peste 25 de ani, printr-o gamă completă de servicii de mentenanță personalizate! Ne dorim că întreaga ta echipă să beneficieze la maxim de investiția într-un echipament multifuncțional și să-l utilizeze la adevăratul lui potențial.

 

Află mai multe despre abonamentele noastre de mentenanță și descoperă cum te putem ajuta să alegi echipamentul potrivit pentru activitatea ta!

 

Alege eficiența! Alege Ecopy!
Telefon:  +40 753 373 212

Email: specialist@ecopy.ro
 

Office-echipamente-Ecopy.jpg