Catalog de produse
item

Cum organizezi un Crăciun de poveste pentru angajați

Câteva sfaturi pentru ca salariații tăi să simtă atmosfera sărbătorilor de iarnă și când sunt la birou!

Crăciunul este perioada potrivita pentru a-ți arata recunostinta si aprecierea fata de angajați. Fie că este vorba de o petrecere de Crăciun pentru copii sau angajați, de cadouri, prime de Crăciun, o zi liberă în plus plătită sau de decorarea birourilor, toate sunt binevenite.

Dacă o mare parte dintre angajații companiei au copii, o petrecere pentru ei va fi primita cu bucurie.

Trebuie amenajat un loc unde copiii se pot juca și să nu uițam de cadourile pe care Moș Crăciun le va oferi micuților. La acestea se pot adăuga niște prăjiturele, bomboane și sucuri de care se pot bucura atât copiii, cât și părinții.

Dacă firma are puțini angajați, cel mai simplu este să le oferi o masa la restaurant, petrecand astfel o seară plăcută intre colegi. Dacă însă compania are mulți angajați, puteti opta pentru organizarea unei petreceri la birou sau pentru rezervarea unei sali speciale. Este important sa pregătiti un discurs de mulțumire pentru angajați, dacă situația o cere.

Alegerea cadourilor potrivite nu este o misiune usoara si devine si mai dificilă când vine vorba de angajați. Te poti orienta catre o serie de cadouri care pot mulțumi cea mai mare parte a salariaților: pixuri și calendare de birou, agende, coșuri cadou sau abonamente la sală, spa, librarii sau teatru. Este mai ușor să oferi prime de Craciun. O idee bună este ca aceste prime să fie sub forma de tichete cadou, avand astfel avantajele fiscale oferite de acestea.

Companiile de pe piața tichetelor de masă estimează o creştere cu 20% în ceea ce privește acordarea de tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În plus, 70% din companiile din țara noastră care acordă beneficii extra-salariale în perioada Crăciunului aleg să ofere tichete cadou.

O idee ar fi să oferiti angajaților cu o zi liberă, plătită, care să nu fie scăzută din zilele de concediu. Sigur vor fi bucuroși de faptul că nu vor fi nevoiți să vină la birou în Ajunul Crăciunului. Ati putea transmite o comunicare interna cu o felicitare în care le urezi sărbători fericite. De asemenea, pot fi anunțate mai multe informații legate de petrecerea de Crăciun organizată special pentru ei si/sau pentru copii.

Ar fi potrivit ca perioada sărbătorilor de Crăciun să înceapă cu decorarea birourilor și cu împodobirea bradului de Crăciun. Poți alege o firmă care să se ocupe de decorarea spațiului de lucru, însă o idee mai frumoasă ar fi ca acest lucru să fie făcut de proprii angajați.

 

Pentru orice informatii legate de echipamentele Konica Minolta, ne puteti contacta:

Ecopy: specialist@ecopy.ro; +40 720 542 222

NS Copiers: office@nscopiers.ro; +40 720 542 222