Catalog de produse
item

Cum să alegi sistemul de printare potrivit

Ecopy recomandă ce functii si caracteristici trebuie sa aibă imprimanta multifunctională potrivită nevoilor tale. Cea mai buna imprimanta multifuncțională trebuie să furnizeze o calitate constanta a tuturor funcțiilor înglobate.

Unele modele avansate pot să stocheze coduri de cont, să efectueze copii duplex, să tipărească în întregime, să sorteze, să facă dungi cu trei găuri și să imprime folii transparente. Altele încă oferă caracteristici care pot reduce costurile și pot spori productivitatea. Printre acestea se numără conectivitatea wireless, editarea imaginilor, caracteristicile de securitate precum autentificarea biometrică și economiile de energie.

Financiar vorbind, achiziționarea unei imprimante multifuncționale este avantajoasă, in special la modelele de inceput de gama, deci din punct de vedere al investitiei initiale nu ai de ce sa nu optezi pentru o imprimanta multifunctionala. Pe langa pret mai trebuie pus in balanta si spatiul redus ocupat pe birou in cazul unui dispozitiv all-in-one.

Imprimanta concepută pentru birouri mici, sau birouri de acasă este, de obicei, de dimensiunea desktop-ului, pentru a economisi spațiu. Imprimantele cu jet de cerneală la prețuri reduse sunt destinate utilizării mai slabe, și nu vor răspunde nevoilor celor mai mulți proprietari de afaceri mici.

Multifunctionalele de birou sunt adesea de dimensiuni mari și sunt construite pentru a se potrivi nevoilor birourilor multi-personale. Sistemele de printare ca acestea pot fi în mod obișnuit conectate în rețea și de obicei includ o mulțime de capabilități de imprimare, scanare și fax, precum și opțiunea de imprimare pe diferite dimensiuni de hârtie.

Viteza de imprimare este una dintre cele mai importante specificații de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un echipament de printare. Viteza de tipărire este adesea listată în foile tehnice, ca "ppm" pentru pagini pe minut. Vă recomandăm un minim de 25 ppm pentru companiile de tip hotel, și aproximativ 50 ppm pentru întreprinderile mici, cu nevoi medii de imprimare.

Aproape toate sistemele de printare au scanere integrate, dar nu fiecare aparat are un alimentator automat de documente sau abilități de scanare duplex. Suportul pentru documente pe scanere este o necesitate dacă intenționați să scanați un volum mare de documente. Caracteristica duplex este esențială pentru scanarea pe două fețe. De asemenea, este posibil să doriți să verificați rezoluția optică a scanerului copiatorului dacă intenționați să scanați imagini, precum și documente de tip cuvânt.

Este recomandabil să luați în considerare cantitatea de toner sau cerneală care vă va costa pe parcursul vieții operaționale a echipamentului de printare pe care îl cumpărați, sau îl închiriați. Înainte de a alege un anumit echipament, asigurați-vă că știți câte pagini se poate aștepta să iasă din fiecare toner și cât costă înlocuirea.

În catalogul online de echipamente multifuncționale Ecopy aflați informații, primiți suport, expertiză si solutii complete. Ecopy se adresează entităților juridice din Romania, cu nevoi de eficientizare a costurilor de print, de copiere si/sau a oricarei solutii de securitate si management a documentelor firmei.

bizhub-c258-test.png