Catalog de produse
item

Despre imprimante multifunctionale

articol-2.png

Konica Minolta oferă clienților săi echipamente multifunctionale cu viteză sporită, eficiență și productivitate.

Conform declarațiilor reprezentanților Konica Minolta, modelele Bizhub C659 și Bizhub C759 sunt rapide dar nu în detrimentul productivității. Aceste sisteme de printare sunt de o reală valoare clienților cu nevoi rapide de printare de înaltă calitate, menținând în același timp costurile de funcționare.

Optând pentru versiunile Bizhub C659 și Bizhub C759 fluxul intern de lucru pe partea de productivitate va fi modernizat. Printre beneficiile acestei imprimante color multifuncționale se enumără viteza maximă de scanare, mărind viteza fluxului de lucru şi permiţând utilizatorilor să capteze, să convertească şi să distribuie informaţii scanate în, practic, orice depozit de stocare a documentelor sau sistem de administrare a documentelor.

Nevoia tot mai mare de mobilitate și forța de muncă mobilă aflată în continuă creștere conduc la cerințe ridicate pentru soluții mobile eficiente.

Noile soluții se adresează schimbărilor considerabile ale modului de colaborare din mediul de business și nevoii de mobilitate extinsă. Forță de muncă mobilă depinde de o flexibilitate sporită, ceea ce duce la creșterea semnificativă a utilizării dispozitivelor mobile inteligente. Astfel, printarea mobilă, simplă, directă și cu un grad mare de securitate, devine esențială în mediul de business.

Recomandările și soluțiile oferite de Ecopy, susținute de tehnologie de ultimă generație, direcționează clienții săi spre performanta.

Viteza mai rapidă de scanare și ieșirile precise creează un flux de lucru fără probleme, care maximizează productivitatea pentru a îmbunătăți producția internă. Alimentatorul automat de documente are o capacitate de stocare a hârtiei de 300 de coli și o viteză de scanare impresionantă de duplex de 240 ipm (120 coli pentru față-verso). Productivitatea ridicată susține eficiența și viteza afacerii, în timp ce scanarea și copierea instantanee răspund nevoilor clienților de mare volum.

De asemenea, utilizatorii acestor imprimante multifunctionale, se pot aștepta la siguranța confidențialității, utilizând autentificarea ușoară cu parole, carduri IC și autentificare biometrică. Pe lângă autentificarea obișnuită pe un server, autentificarea fără server poate fi efectuată direct pe unitatea principală, cu control detaliat al accesului la fiecare funcție, inclusiv copierea, imprimarea, scanarea și trimiterea prin fax.

Aceste caracteristici completează măsurile de securitate existente ale firmelor pentru a proteja datele importante și resursele tipărite, pentru a preveni accesul bizhub neautorizat și pentru a consolida gestionarea riscurilor.

Echipamentele multifuncționalele de la Konica Minolta răspund cerințelor privind protecția datelor în conformitate cu cerințele GDPR (General Data Protection Regulation).

Ecopy reamintește clienților săi, de impactul minim asupra mediului, datorită consumului redus de energie și al utilizării materialelor ecologice, fapt ce completează angajamentul constant al Konica Minolta pentru dezvoltarea durabilă.