Catalog de produse
item

Imprimanta Multifuncțională Alb-Negru Konica Minolta Bizhub 227

Ai vrea să știi ce opțiuni tehnologice de vârf sunt disponibile pentru infrastructura de imprimare la birou? Ei bine, una dintre soluțiile din topul preferințelor utilizatorilor este Imprimanta Multifuncțională Alb-Negru Konica Minolta Bizhub 227.

Despre Konica Minolta Bizhub 227:

Cu o reputație excelentă în domeniul soluțiilor de imprimare, Konica Minolta a lansat pe piață modelul Bizhub 227, o imprimantă multifuncțională de dimensiuni medii/mari, destinată să răspundă nevoilor oricărui birou modern.
Setul complet cu DF-628 adaugă funcționalități avansate, crescând nivelul de eficiență, productivitate și securitate. Iar la Ecopy , acest model se află în topul preferintelor utilizatorilor, pentru caracteristicile și avantajele pe care trebuie să le cunoști:

1. Imprimare Alb-Negru de înaltă Fiabililate

Bizhub 227 poate reda o calitate remarcabilă a imprimării alb-negru, ideală pentru documente de birou, rapoarte sau prezentări. Cu o viteză de imprimare de până la 22 de pagini pe minut, această imprimantă se ridică la înălțimea oricarei sarcini de imprimare cu succes.

2. Capacitate Extinsă de Gestionare a Hârtiei

Echiparea completă integrează un sistem de alimentare automată a documentelor, ceea ce permite procesarea rapidă a documentelor cu pagini multiple. Capacitatea mare de alimentare a hârtiei asigură un flux neîntrerupt, fără a fi nevoie să te ocupi atat de des de reîncărcarea hârtiei.

 

 

bizhub-227-location-picture-150505-(1).jpg

3. Personalizare Scan și Print

Funcția de scanare și copiere este mult simplificată prin intermediul scanner-ului DF-628 inclus în set. Cu rezoluția de scanare de până la 600 dpi, se pot crea copii digitale fidele și poți integra documente direct în fluxul tău de lucru.

 

 

4. Securitate Avansată a Datelor

Konica Minolta acordă o atenție deosebită securității în general, iar Bizhub 227 nu face excepție. Cu funcții prețioase precum criptarea datelor, autentificarea utilizatorului sau protecția împotriva accesului neautorizat, poți fi sigur că informațiile tale sensibile sunt asigurate.

 

 

bizhub-227-DF-628-FS-534SD-PC-213-MK-735-L-4c.png
bizhub-227-287-367-Panel-4c.png

5. Integrarea Serviciilor Cloud

Pentru a răspunde cât mai bine cerințelor moderne de lucru, modelul Bizhub 227 este echipat pentru integrarea cu servicii cloud precum Google Drive, Dropbox și altele. Această funcționalitate oferă acces ușor la documente (inclusive remote) și o colaborare facilă între membrii echipei.

 

 

În concluzie, Konica Minolta Bizhub 227 poate fi alegerea perfectă pentru birourile ce caută un nivel ridicat de eficiență în gestionarea zilnică a documentelor, iar setul complet cu DF-628 adaugă un plus de valoare. Cu o imprimare de înaltă calitate, nivel ridicat de securitate și funcționalități avansate, modelul Bizhub 227 se integrează perfect în orice mediu de lucru modern.

bizhub227locationpicture150504.png