Catalog de produse
item

Imprimanta multifuncțională: Secretul fluxurilor de lucru optimizate

Transformă-ți biroul într-un loc unde documentele se imprimă singure, scan-urile se trimit instantaneu, iar fluxurile de lucru decurg coerent și eficient în fiecare zi. Ei bine, cu o imprimantă multifuncțională performantă, poți obține toate acestea și multe altele!

bizhub-C650i.jpg

Hai să explorăm secretele optimizării fluxurilor de lucru și de gestionare a documentelor:

1. Alege imprimanta potrivită:

Nu toate echipamentele multifuncționale sunt concepute la fel; ele au particularități și funcții destinate pentru obiective diverse. Alege un model care se potrivește nevoilor specifice ale afacerii tale, ținând cont de: volumul de imprimare, echiparile necesare și bugetul disponibil. Ecopy te consiliază gratuit, astfel încât să alegi imprimanta perfectă pentru tine.

2. Configurează corect imprimanta:

O configurare corectă te va ajuta să te bucuri din plin de toate funcțiile imprimantei și să eviți sincopele ulterioare de funcționare. Asigură-te că o dată cu achiziționarea echipamentului, poți apela la tehnicieni experimentați pentru a configura driverele corecte și setările de imprimare și scanare conform nevoilor tale.

3. Utilizează software-ul din echipare:

Multe imprimante multifuncționale oferă programe dedicate care simplifică gestionarea documentelor, scanarea automată, crearea de presetări personalizate și multe altele. Așa că, află de la început ce echipare standard are multifuncționalul tău și pune-l la treabă!

4. Utilizează soluții cloud:

Soluțiile de cloud te pot ajuta să stochezi, să partajezi și să accesezi documentele de oriunde și de pe orice dispozitiv, atât per user, cât și pe grupuri de useri. Acest lucru poate îmbunătăți semnificativ colaborarea și productivitatea în echipă. Mobilitatea e putere!

5. Automatizează la maxim:

Evită sarcinile repetitive și obositoare. Configurează scanări automate către email, foldere specifice sau cloud. Imprimă documente direct din aplicații web sau programe de email. Automatizarea e cheia eficienței!

bizhub-C3350i.jpg

6. Securitate înainte de toate:

Protejează-ți documentele confidențiale cu funcțiile avansate de securitate ale imprimantei multifuncționale. Autentificarea prin card sau biometrică, criptarea datelor și imprimarea securizată te ajută să te asiguri că informațiile tale sensibile sunt în siguranță și că nu creezi breșe de securitate în cadrul organizației.

7. Imprimare responsabilă:

Promoveaza în interiorul organizației imprimarea responsabila prin folosirea modului duplex, a hârtiei subțiri pentru print intern, set-up limita de print/user sau grupuri de useri, module energy saving, precum și prin alegerea consumabilelor eco-friendly, ca tonerul polimerizat de la Ecopy. Toate acestea vor contribui la reducerea costurilor și la protejarea mediului.

8. Mentenanță pentru o viață îndelungată:

O imprimantă multifuncțională bine întreținută va funcționa impecabil și te va ajuta să fii mai productiv. Efectuează periodic un serviciu complet de mentenanță (pentru echipament și consumabile) pentru a evita probleme neprevăzute și a menține fluxurile de lucru optime. În plus, atunci când ai situații speciale sau când dorești să implementezi un nou proces, echipa tehnică de mentenanță îți va fi alături pentru suport.

O imprimantă multifuncțională, cu echiparile și funcțiile potrivite, te poate ajuta să transformi fluxurile de lucru de imprimare și scanare din biroul tău. Implementarea acestor soluții va spori eficiența, productivitatea și totodată vei face economii semnificative de timp și costuri.

Ecopy te poate ajuta să alegi imprimanta potrivită, să o configurezi corect și să implementezi soluții de optimizare a fluxurilor de lucru.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe!

0753373212

specialist@ecopy.ro

bizhub-4700i.jpg