Catalog de produse
item

Konica Minolta - 150 YEARS OF GRATITUDE

Când și cum a început călătoria dumneavoastră alături de Konica Minolta?

Călătoria mea alături de Konica Minolta a început în 1995, când m-am angajat ca reprezentant de vânzări în companie. După 7 ani, timp în care am învățat multe despre echipamentele de birou și pentru că am găsit înțelegere și suport, alături de colegii mei de la momentul respectiv, am început să vindem în regim propriu. Astfel am devenit dealeri pentru echipamentele de birou Konica Minolta, iar din 2003, NS Copiers obține succesiv certificările Reseller, Dealer, Certified Premium Partner al Konica Minolta Romania. De câțiva ani buni deținem cel mai înalt statut în relația cu Konica Minolta, respectiv cel de Elite Partner.

Care a fost parcursul profesional al afacerii dumneavoastră și care a fost implicarea Konica Minolta?

În cei peste 20 de ani de când suntem alături de Konica Minolta, am avut o evoluție deosebită iar susținerea acestei companii a fost și este, în continuare, de mare valoare. Dacă, la începutul drumului, cifra de afaceri a NS Copiers, în relația cu Konica Minolta, însemna maxim 100.000 dolari/an, în acest moment depășește 3.000.000 euro/an.

Care au fost cele mai importante borne ale colaborării dintre NS Copiers și Konica Minolta?

Toate etapele de licențiere pe care le-am parcurs pot fi considerate borne importante ale colaborării dintre NS Copiers și Konica Minolta. Din 2015, am devenit Elite Partner ca urmare a depășirii pragului de 1.000.000 euro/an, fiind astfel certificați pentru toată gama de produse și servicii, inclusiv echipamente și servicii Production Printing, soluții software de gestionare a fluxului de documente și soluții de Optimizare a Serviciilor de Printare.

Care a fost proiectul la care ați avut cea mai mare susținere din partea Konica Minolta?

Am realizat o multitudine de proiecte, fiecare având suportul necesar, dar elementul distinctiv l-au constituit amploarea sau durata specifică a proiectului pe care l-am îndeplinit.

Ați avut vreodată nevoie de susținerea companiei și ați renunțat din cauza întârzierilor sau a lipsei de răspuns?

Konica Minolta România a rămas constant un partener de încredere, pe tot parcursul acestor ani de colaborare. Chiar dacă am trecut și prin momente dificile, nu a fost niciodată nevoie să renunțăm la vreun proiect.

Ce reprezintă Konica Minolta pentru afacerea dumneavoastră, în momentul de față, și ce a reprezentat la început?

Pentru mine, Konica Minolta a fost un ideal, la început. Acum, după 28 de ani de colaborare în diverse forme, pot spune că reprezintă o certitudine.

Ce anume v-a făcut să rămâneți alături de Konica Minolta ca partener cu vechime îndelungată?

Participarea mea continuă în cadrul unei echipe de profesioniști, împreună cu recunoașterea dedicării noastre manifestată prin ascensiunea susținută a Konica Minolta în România până la statutul de lider de piață, a contribuit la consolidarea unei colaborări de peste două decenii cu această companie. Este aspirația oricărui om de afaceri să inițieze și să mențină un parteneriat atât de durabil și prosper.

Ce mesaj aveți pentru compania noastră acum, la aniversarea a 150 de ani, la nivel global, și a 32 de ani în România?

O viață îndelungată, în continuare, cu multe realizări și performanțe pe măsură!