Catalog de produse
item

KONICA MINOLTA IESE DIN TIPARE CU LANSAREA NOULUI ACCURIOLABEL 400

Prima instalare AccurioLabel 400 de la konica Minolta este pe cale de a fi finalizata.

Conform rapoartelor privind evolutia pieței, reiese că 48% dintre respondenti plănuiesc investiții în imprimrea digitala de etichete în urmatorii doi ani.

AccurioLabel 400 permite imprimarea digitală pentru un volum mediu si mare, de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile. Cu AccurioLabel 400, liderul de piață Konica Minolta, își propune să capteze o altă parte semnificativă a unui sector în creștere rapidă, care detine peste 3.000 de imprimante de etichete în sectoare cu volum mare de printare. 

Unul din cinci respondenți preconiza că va achiziționa o imprimanta digitală în 2022, în timp ce mai mult de o treime intentioneaza sa achiziționeze o imprimanta digitală în 2023”.

In opinia celor de la Konica Minolta, există pretutindeni posibilitati multiple de a regândi oportunitatile ivite pe fondul creșterii prețurilor la energie și a materiilor prime, precum si a lipsei de forță de muncă calificată.

Evoluția semnificativa ale noii imprimante AccurioLabel 400 include capacitatea de a extinde aplicațiile cu toner alb, productivitate îmbunătățită cu viteze de imprimare super rapide, de până la 39,9 metri pe minut și reducerea suplimentara a costurilor de funcționare datorită duratei de viață mai mari, precum și calitatea imbunatatita a imprimării.

Este disponibil în configurații de 4 și 5 culori.

Cele mai importante beneficii ale echipamentului Konica Minolta AccurioLabel 400 sunt:

Utilizare și automatizare sporita datorită Intelligent Quality Care și modulului IQ-520, care permite controlul în timp real al stabilității și înregistrarea culorii, precum și calibrarea automată, ajustările de densitate și crearea profilului.

O rezoluție de imprimare de 1200 dpi (echivalent cu 3600 dpi) pe 2400 dpi, plus presa de producție de toner cu o singură trecere Konica Minolta AccurioLabel 400, imprimă și pe lățimi de hârtie de până la 330 mm sau 250 mm.

Ușurință in utilizare pentru operatori, mai multe monitoare cu panou tactil în trei zone diferite ale imprimantei, eliminând necesitatea unei instruiri extinse a utilizatorilor.

 

Pentru orice informatii legate de echipamentele Konica Minolta, ne puteti contacta:

Ecopy: specialist@ecopy.ro; +40 720 542 222

NS Copiers: office@nscopiers.ro; +40 720 542 222