Catalog de produse
item

KONICA MINOLTA-MAJOR PLAYER, CONFORM RAPORTULUI QUOCIRCA “THE CLOUD PRINT SERVICES MARKET LANDSCAPE 2022”

În ultimul raport „The Cloud Print Services Market Landscape, 2022”, Quocirca afirma: „Konica Minolta deține un portofoliu complex de servicii de printare în cloud. Compania dezvoltă oferta de hardware, software și servicii de printare, venind în sprijinul companiilor ce oferă un sistem de lucru hibrid. Tehnologia cloud computing a companiei Konica Minolta susține transformarea digitală, facilitând desfășurarea activităților de lucru într-un mediu cloud securizat, cu respectarea reglementărilor locale și scalabilitate în funcție de nevoile clienților”, poziționand Konica Minolta în topul jucătorilor importanți din domeniul serviciilor de printare în cloud.

Aceasta evidentiaza capabilitatea companiei de furnizare a serviciilor bazate pe cloud: „Abordarea Konica Minolta privește dezvoltarea de noi tehnologii în cloud, analiză predictivă, monitorizare de la distanță și platforme care includ atât servicii de printare, dar și soluții digitale pentru documente și fluxuri de lucru. Un exemplu de investiție recentă în cercetare și dezvoltare este integrarea hardware cu aplicații de print management în cloud și securitate a dispozitivelor.”

Reiese din raportul Quocirca că 43% din organizații au deja implementata o platformă de gestionare a printării în cloud, iar alte 37% intenționează să facă acest pas in viitorul apropiat. Raportul analizează modul în care compania susține transformarea digitala, serviciile de printare în cloud oferite precum și un instrument de monitorizare și gestionare a echipamentelor de printare bazat pe cloud și platforma Worldwide Remote Service Platform (WWRSPF) pentru service de la distanță a echipamentelor Konica Minolta.

„The Cloud Print Services Market Landscape, 2022” analizează totodata, serviciile de printare în cloud oferite de Konica Minolta - Workplace Pure, Dispatcher Paragon Cloud și EveryonePrint Hybrid Cloud Platform: „Serviciile de printare în cloud din portofoliul Konica Minolta oferă numeroase avantaje, precum economie de timp prin eliminarea activităților de mentenanță hardware și actualizarea versiunilor de software, optimizarea costurilor, fără investiții în achiziția, instalarea și mentenanța unui print server, implementare facilă, scalabilitate și capacitatea de a printa de oriunde și în orice moment”.

Workplace Pure
Workplace Pure, denumit anterior bizhub Evolution, oferă acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la o platformă de servicii în continuă evoluție, cum sunt: upload documente în cloud, fax în cloud, printare în cloud, printare securizată follow-me, conversie și traducere documente - toate acestea fiind automatizate și simplificate intr-o aplicație unica. Raportul Quocirca evidențiază caracteristicile esențiale ale platformei Workplace Pure: ușurința în utilizare, imprimare de oriunde, imprimare securizată, scalabilitate și flexibilitate, conectivitate, securitatea datelor și conformitatea cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).

Dispatcher Paragon Cloud
Dispatcher Paragon Cloud este un serviciu de printare în cloud de tip Software-as-a-Service (SaaS), lansat în 2022,  ce permite companiilor simplificarea operațiunilor și externalizarea infrastructurii de printare. Raportul Quocirca mentioneaza faptul că: „Dispatcher Paragon Cloud este un serviciu cloud complet gestionat și găzduit, destinat IMM-urilor, ce asigură predictibilitatea costurilor în baza unui tarif fix lunar”. Raportul se refera la experiența clienților în urma implementării soluției: continuitatea afacerii, productivitate sporită, predictibilitate, planificarea costurilor, securitate și conformitate, scalabilitate și flexibilitate.”

EveryonePrint Hybrid Cloud Platform
Platforma EveryonePrint Hybrid Cloud (HCP) eficientizează infrastructura de printare, încorporează cu ușurință tehnologiile cloud si elimină serverele de printare, aceasta fiind o platformă de printare hibridă all-in-one, cu opțiuni de tipărire flexibile, ce reduce volumul de muncă al personalului IT din organizație. Aceasta nu impune unei o infrastructura de printare locala. EveryonePrint Hybrid Cloud este o platformă cloud-first, administrate si găzduită de Konica Minolta, ce permite utilizatorilor accesarea job-urilor de printare de pe orice dispozitiv și asigură cele mai înalte standarde de securitate, cum ar fi certificările ISO 27001 și ISO 27017.

Shield Guard și bizhub SECURE
Quocirca subliniza avantajele soluției Shield Guard: „Shield Guard este o soluție noua, bazată pe cloud ce monitorizeaza și administreaza de la distanță a securitatea echipamentelor de printare. Shield Guard funcționează împreună cu portofoliul bizhub SECURE, ce oferă trei niveluri de servicii, în funcție de nevoile specifice fiecarui utilizator. Serviciul bizhub SECURE poate fi activat pe orice bizhub MFP Konica Minolta. Cu Shield Guard, toate setările de securitate pot fi monitorizate și actualizate din cloud”.


Quocirca este o companie de cercetare și analiză la nivel global.

 

Pentru orice informatii legate de echipamentele sau serviciile Konica Minolta, ne puteti contacta:

Ecopy: specialist@ecopy.ro; +40 720 542 222

NS Copiers: office@nscopiers.ro; +40 720 542 222