favicon
item

Konica Minolta, partener oficial UNTOLD 2022, pentru al doilea an consecutiv

Integrator de soluții IT, furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video avansată si nu in ultimul rand, lider pe piața sistemelor de printare, Konica Minolta a fost, al doilea an consecutiv, partener oficial UNTOLD.

Konica Minolta a asigurat monitorizarea evenimentului pe durata celor 4 zile, cu ajutorul camerelor de supraveghere MOBOTIX și soluțiilor software de analiză video avansată.

Deasemenea, solutiile de printare si multifunctionalele necesare organizarii festivalului, au fost puse la dispozitie de Konica Minolta.

Konica Minolta deține soluții video inteligente care includ camerele IoT, cunoscute datorita fiabilitatii în condiții extreme dar si soluții de analiză video avansată bazată pe inteligență artificială și platforme de management video deschise, care asigură integrarea tuturor componentelor sistemului de securitate și interoperabilitatea cu alte sisteme.

Soluțiile video Konica Minolta VSS și MOBOTIX M16 TR au o gamă largă de aplicații în diverse domenii. Acestea pot monitoriza zonele exterioare (inclusiv zone mari și aglomerate, depozite de materiale și mărfuri vrac, zone greu accesibile, slab iluminate sau cu vizibilitate scăzută) și zonele interioare (cum ar fi încăperi și clădiri mari și zone publice ca: școli, aeroporturi, etc). Soluția este, de asemenea, ideală pentru monitorizarea zonelor sensibile la caldura, cum ar fi camerele serverelor și stațiile de încărcare pentru vehicule electrice, unde supraîncălzirea poate fi deosebit de periculoasă.

Konica Minolta ofera deasemenea, aplicații de analiză termică și detecție a feței, soluții de management al traficului, aplicații pentru gestionarea parcărilor sau aplicații de inspecție vizuală calitativă.

 

Pentru orice informatii legate de echipamentele Konica Minolta, ne puteti contacta:

Ecopy: specialist@ecopy.ro; +40 720 542 222

NS Copiers: office@nscopiers.ro; +40 720 542 222