Catalog de produse
item

Konica Minolta prezinta presa AccurioLabel 400, adresata clientilor medii si mari

Konica Minolta a lansat o nouă imprimanta de etichete, AccurioLabel 400, crescandu-si astfel prezența pe piata de etichete ambalaje și decorațiuni. Deja lider pe piața europeană a imprimantelor digitale de etichete, cu o cotă de piață de 28% în 2021, a dezvăluit primele detalii ale echipamentului care va oferi imprimare digitală de calitate superioară la prețuri accesibile.

Prima expunere publică a AccurioLabel 400 a avut loc la Expoziția Europeană de Etichete și Ambalaje Konica Minolta din Madrid, de la sfarsitul lunii mai 2022. Disponibilitatea spre vânzăre este planificata pentru primul trimestru din 2023.

Konica Minolta AccurioLabel 400 va fi complet configurabil pentru clienții AccurioLabel 230 care își extind afacerile, crescand capacitatea de producție de ambalaje si etichete. Printre principalele imbunatatiri se regasesc: capacitatea de a extinde aplicațiile cu toner alb, productivitate îmbunătățită cu viteze de imprimare rapide de până la 39,9 metri pe minut și reduceri suplimentare ale costurilor de funcționare, datorita duratei de viață și mai mari a pieselor, precum și calității superioare a imprimării. Este disponibil în variante de 4 și 5 culori.

accuriolabel400_2.jpg

Sistemul Intelligent Quality Care de la Konica Minolta și IQ-520, va crește gradul de utilizare și automatizarea cu AccurioLabel 400, prin urmare producția dvs. de etichete va beneficia de niveluri mai ridicate de control. Sistemul Intelligent Quality Care permite controlul în timp real al opacității tonerului alb, controlul stabilității culorii, precum și calibrarea automată, ajustările densității și crearea profilului.

Cu o capacitate principală de scanare la 1200 dpi (echivalent cu 3600 dpi), imprimanta de producție Konica Minolta AccurioLabel 400, imprimă pe lățimi de hârtie de până la 330 mm sau 250 mm.

Monitoarele cu panouri tactile multiple din trei zone diferite ale imprimanta de etichete, permit operarea intuitivă și sunt ușor de utilizat pentru operatori, eliminând necesitatea unei instruiri extinse a acestora. Sarcinile care consumau timp pe mașinile analogice, pot fi efectuate acum rapid și precis, oferind o calitate stabilă a imprimării.

Anul acesta, Konica Minolta a sărbătorit cea de-a 1000-a livrare si instalare pentru imprimanta de mare success, AccurioLabel 230 - la mai puțin de șapte ani de la intrarea pe piața tiparirii etichetelor.

Pentru orice informatii legate de echipamentele Konica Minolta, ne puteti contacta:

Ecopy: specialist@ecopy.ro; +40 720 542 222

NS Copiers: office@nscopiers.ro; +40 720 542 222