Catalog de produse
item

KONICA MINOLTA S-A CLASAT IN TOP 5% AL COMPANIILOR DIN INDUSTRIA SA IN CALASAMENTUL ANUAL DE SUSTENABILITATE AL CELOR DE LA S&P GLOBAL 2023

Konica Minolta, inclusa în clasamentul anual de sustenabilitate timp de 13 ani consecutiv.

Konica Minolta a anunțat că a fost listată în Top 5% cele mai sustenabile companii din industria sa în Sustainable Yearbook 2023 de către S&P Global, cea mai mare companie de rating de incredere din lume, cu sediul în SUA.

S&P Global calculează un scor ESG total de până la 100 de puncte pentru fiecare companie, pentru a evalua sustenabilitatea practicilor in afaceri economice, de mediu și sociale și selectează companiile cu cele mai bune performanțe din fiecare industrie pentru a le include în Clasamentul Anual de Sustenabilitate. Companiile enumerate în Sustainability Yearbook 2023 au fost selectate dintre peste 7.800 de companii de top din întreaga lume. Konica Minolta este una dintre cele două companii japoneze recunoscute ca fiind companii Top 5% în sectorul „Computer & Peripherals and Office Electronics”, alături de alte cinci companii din lume.

Sustenabilitatea, strategia Konica Minolta

Konica Minolta a identificat problemele sociale și de mediu care trebuie abordate până în 2030 și a identificat următoarele cinci probleme:

Îmbunătățirea împlinirii în muncă

Sprijinirea vieții sănătoase si de înaltă calitate

Asigurarea sigurantei și securității sociale

Abordarea schimbărilor climatice

Utilizarea eficientă a resurselor limitate

Aceste cinci probleme materiale sunt legate de strategia de creștere a afacerii Konica Minolta și sunt acum pietrele de temelie pentru dezvoltarea fiecarui domeniu de activitate. În concordanță cu procesul de crestere al fiecărui domeniu de activitate, Konica Minolta implementează inițiative atât pentru dezvoltarea afacerii, cât și pentru sustenabilitate, pentru a crea valoare in beneficiul clienților și al societatii, în general.

 

Pentru orice informatii legate de echipamentele Konica Minolta, ne puteti contacta:

Ecopy: specialist@ecopy.ro; +40 720 542 222

NS Copiers: office@nscopiers.ro; +40 720 542 222