Catalog de produse
item

LANSAREA SERIEI ACCURIOPRINT 850I ȘI 950I DE LA KONICA KONICA MINOLTA

Konica Minolta lanseaza noua serie de echipamente de printare digitala monocrom – AccurioPrint 850i și AccurioPrint 950i. Aceste echipamente pot fi integrate complet în fluxurile de lucru in cloud, au un sistem de operare simplu si foarte performant.

Seria de echipamente AccurioPrint 850i și AccurioPrint 950i este adaptat ritmului cotidian rapid, este utilizat impreuna cu instrumente si tehnologii premium de securitate și sisteme complet automatizate pentru a oferi un mediu de lucru sigur și fiabil.

Datorita multiplelor imbunatațiri ale sistemelor digitale de printare alb-negru, AccurioPrint 850i și AccurioPrint 950i prezinta o remarcabila stabilitate la printare, durabilitate sporita, mai multe optiuni de finisare si o viteza de printare de pana la 85 de pagini pe minut – pentru AccurioPrint 850i – si pana la 95 de pagini pe minut (48 de pagini A3/min) – pentru AccurioPrint 950i.

Seria bizhub I a multifuncționalelor de birou prezinta funcții digitale avansate ce permit conectarea de la distanta.  Konica Minolta AccurioPrint 850i si 950i sunt echipamente de cea mai noua generație ale Seriei bizhub I, care impreuna cu motorul Minerva, imbina operatiunile cu funcțiile și serviciile. Noile echipamente sunt adecvate atat pentru companiile mici, cat și pentru cele cu un volum mare de printare, in sectoare precum cele de servicii profesionale, educaționale sau guvernamentale.

“Pentru noi este foarte important rolul nostru in posibilitatile clienților de a-și creste afacerile prin intermediul soluțiilor noastre. Noua serie AccurioPrint 850i si 950i reprezintă un nivel superior în parteneriatul prin care susținem clienții să reconsidere posibilitățile de printare și să profite de noile oportunitați. Simplitatea operarii si nivelul ridicat al performanțelor pe care le ofera aceste echipamente, sunt punctele principale pentru obtinerea eficienței maxime și pentru a finalizarea intr-un mod simplu si rapid al operatiunilor de tiparire. Totodata, integrarea completă a serviciilor cloud contribuie la eficientizarea fluxurilor de lucru, oferind posibilitatea utilizatorului sa intervina in proces oricand, de oriunde. De asemenea, va fi implementata cea mai noua tehnologie in securitate și o serie de opțiuni de finisare, pentru a crește interesul clinetilor asupra acestor sisteme avansate de printare.” Senior Product Manager Professional Printing, Konica Minolta Business Solutions Europa, Andre Statkus.

Pentru orice informatii legate de echipamentele Konica Minolta AccurioPrint 850i si 950i, ne puteti contacta:

Ecopy: specialist@ecopy.ro; +40 720 542 222

NS Copiers: office@nscopiers.ro; +40 720 542 222