Catalog de produse
item

NOUA CAMPANIE KONICA MINOLTA, „SEE THE POTENTIAL”, NOI POSIBILITĂȚI DE IMPRIMARE

Noua Campanie lansata de Konica Minolta, vine in sprijinul companiilor pentru a înțelege nevoile în continua dinamica ale clienților, pentru cresterea afacerilor și pentru a le ajuta să vada noi oportunități într-o lume în continua evolutie. „See the Potential” este sloganul campaniei de transformare digitala a tipăririi in domeniul comercial, industrial și de ambalare.

        Lucrând impreuna cu clienții la transformarea digitală, Konica Minolta sustine că într-o era digitală, comunicarea trebuie facuta prin mai multe canale cross-media și nu doar prin intermediul materialelor imprimate. Campania se va concentra pe noile oportunități de afaceri, despre care Konica Minolta spune că sunt peste tot. Doar o sclipire e necesara pentru a da viata mai multor oportunitati, îmbrățișând noi tehnici și creând experiențe unice pentru clienți.

        Bazându-se pe experienta susținută de peste 40 ani a organizatiei la nivel global în imprimarea digitală, portofoliul de hardware, software și servicii Konica Minolta a fost proiectat pentru a crea noi oportunitati pentru clienți, oriunde s-ar afla.

        Pe măsură ce Covid-19 a accelerat tendințele catre calitate și personalizare, imprimarea digitală de inalta calitate continuă să câștige teren.

        “În ciuda creșterii în domenii precum etichetele sau ambalajele în timpul pandemiei, alte sectoare au scăzut. Pe măsură ce industria tipăritului evoluează accelerat, a fost nevoie de o campanie care să evidențieze dorința noastră de a fi creativi, de a oferi povești extraordinare de brand, care pot fi modelate prin portofoliul nostru extins de produse pentru a ajuta clienții să prospere.”

Olaf Lorenz, Director general, Global Brand Management, Konica Minolta Inc.

A adăugat: „La Konica Minolta, noi regândim în mod constant tipărirea – și suntem mândri că suntem recunoscuți ca una dintre cele mai sustenabile 100 de companii la nivel globl. Într-o nouă eră – în care poveștile și experiențele sunt aduse la viață prin comunicarea prin mai multe canale cross-media, și nu doar pe hârtie. Scopul nostru este de a construi viitorul împreună cu clienții noștri pentru a-i ajuta să creeze noi oportunități de afaceri. „See the potential” este sloganul nostru pentru realizarea transformării digitale. În calitate de partener de încredere, sustinem companiile din domeniul imprimarii să deservească noi segmente de piață, să construim piese creative remarcabile impreuna cu clienții care împărtășesc o pasiune similară și să optimizăm fluxul de lucru.”

Videoclipul campaniei Konica Minolta “See the potential” poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=ull1Wj1I28cRecuzita pentru clipul video a fost realizata integral prin tipărire.

Pentru orice informatii legate de echipamentele Konica Minolta, ne puteti contacta:

Ecopy: specialist@ecopy.ro; +40 720 542 222

NS Copiers: office@nscopiers.ro; +40 720 542 222