Catalog de produse
item

NOUL ACCURIOPRESS 6272P – PRODUCȚIE DUBLATĂ LA O VITEZĂ DE DOUĂ ORI MAI MARE

NOUL ACCURIOPRESS 6272P – PRODUCȚIE DUBLATĂ LA O VITEZĂ DE DOUĂ ORI MAI MARE

Konica Minolta a lansat noul AccurioPress 6272P, pentru a-și ajuta clienții să gaseasca noi posibilități de printare monocromă. Publicul tinta pentru noul sistem de producție digitală, complet configurat, este reprezentat de furnizorii de tipar comercial sau cei de servicii de tipar pentru tipizate contabile, precum și departamentele centrale de printare din interiorul companiilor.
AccurioPress 6272P, oferă o viteză de două ori mai mare și o dubla productivitate pentru ca procesul de printare sa se deruleze fără opriri. Funcția de reglare si alinierea independent față-verso și a distorsiunii asigură o înregistrare duplex precisă. Unitatea opțională Intelligent Quality Care Unit - IQ-501 - menține calitatea constantă și stabilă. Sistemul de răcire a hârtiei permite prelucrarea și finisarea tuturor printurilor rezultate, imediat după imprimare.
Noul modul pass-through asigură producția în rarele cazuri când pot apărea erori la echipament. Un alt avantaj este posibilitatea de a actualiza sistemul existent - AccurioPress 6136P.
 
Ines Wennemann, Product Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europa: „Informatiile și experienta acumulate in timp, au fost utilizate pentru realizarea unitatii tandem TD-502. Asigurandu-ne in acest fel, că sistemul îndeplinește nevoiele clienților care isi desfasoara activitatea in domeniul printarii cu volum mare. Konica Minolta AccurioPress 6272P va deveni un echipament de referință în portofoliul nostru de sisteme de producție, pentru a maximiza toate beneficiile tiparului.”

 

AccurioPress 6272P de la Konica Minolta prezinta urmatoarele caracteristici:

  • Alimentarea cu vid a hârtiei asigura o usoara procesare in procesul de producție. Poate fi adaugata optional, o unitate de încălzire pentru stocul pretipărit pe hârtie coated și în condiții de umiditate.
  • Pentru procesarea avansată a tonurilor - Screen-Enhancing Activity Digital (S.E.A.D).
  • Pentru a asigura cea mai înaltă calitate a imaginilor și o reproducere clară a textului și liniilor fine, Toner Simitri HD.
  • Unitate de stivuire cu o mare varietate de opțiuni de finisare.
  • Greutăți ale suportului de printare între 40 și 350 grame, cu dimensiuni de până la 324x483mm.
  • Funcționalitate avansată și conectivitate completă, de la intrarea colii de hârtie și până la ieșirea printului datorita tehnologiei Konica Minolta pentru controller, precum și a instrumentelor software (ex. AccurioPro).

 

Pentru orice informatii legate de echipamentele Konica Minolta, ne puteti contacta:

Ecopy: specialist@ecopy.ro; +40 720 542 222

NS Copiers: office@nscopiers.ro; +40 720 542 222