Catalog de produse
item

Securitatea documentelor: o prioritate pentru orice organizație!

Securitatea documentelor este o preocupare esențială pentru orice organizație, fie ea privată sau publică. Informațiile sensibile pot fi ușor compromise în lipsa unei protecții riguroase, ducând la consecințe grave - de la pierderi financiare până la “crize de imagine sau credibilitate”.

La Ecopy înțelegem importanța protejării informațiilor și documentelor sensibile și oferim o gamă de imprimante multifuncționale de top , care integrează cele mai avansate funcționalități de securitate.

Iata cum te pot ajuta echipmentele multifuncționale Ecopy să îți protejezi documentele:

1. Motor anti-virus Bitdefender & Protocoale de securitate rețea:

Multifunctionalele Ecopy pot include un motor anti-virus Bitdefender integrat care scanează și blochează amenințările cibernetice în timp real.

Totodată, Protocoalele avansate de securitate rețea, precum: TCP/IP (FTP; SMB; SMTP; WebDAV) (IPv4/IPv6), protejează datele în timpul transmiterii lor înspre și dinspre dispozitiv.

bizhubC250ilocationpicture_EM2_4349Large-7774.png
bizhub-4750i-location-picture_EM2_8939Medium.png

2. User Box: Public/Personal/Grupuri - cu autentificare pe bază de credențiale:

Imprimantele Ecopy permit creearea de spații de stocare/arhivare separate pentru documente publice, personale sau pentru grupuri de utilizatori (departamente sau echipe). Când se creează un “user box” nou, se stabilesc reguli și criterii de acces per user sau grupuri de useri.

Accesul la aceste “user box” este controlat prin autentificare pe bază de user și parolă, asigurând protejarea informațiilor, față de accesul accidental sau neautorizat.

3. Criptare & Eliminare automată a documentelor din memoria aparatului:

Imprimantele Ecopy criptează datele sensibile pentru a le proteja împotriva accesului neautorizat, accidental sau “malițios”.

Documentele pot fi configurate să fie eliminate automat din memoria aparatului după imprimare, sporind astfel securitatea.

bizhub-C650i-location-picture_EM2_5914Medium.png
bizhubC250ilocationpicture_EM2_3786.png

4. Autentificare biometrică sau Card & Niveluri de acces/user:

Poți opta pentru funcționalități de autentificare biometrică, oferind un grad suplimentar de securitate.

De asemenea, se pot utiliza și carduri de acces și se pot configura diferite niveluri de acces pentru utilizatori.

Ecopy îți oferă soluții complete de imprimare adaptate nevoilor specifice ale fiecărei organizații. Pe lângă fiabilitatea echipamentelor, acuratețea detaliilor la imprimare & scanare, tehnologie “user friendly” și conectivitate remote super facilă, la Ecopy acordăm o importanță deosebită securității digitale.

Prețurile competitive, funcționalitățile variate, livrarea rapidă și consultanța specializată gratuită din partea echipei noastre te vor ajuta să alegi imprimanta multifuncțională ideală pentru organizația ta.

Vezi oferta de echipamente multifunctionale color: https://www.ecopy.ro/imprimante-si-multifunctionale-color/26/c

Contactează Ecopy azi:

Telefon: 0753 373 212

Email: specialist@ecopy.ro

Ecopy: Soluții complete de imprimare cu accent pe securitate!