favicon
item

Solutii de analiza video avansata pentru inspectia vizuala a calitatii de la Konica Minolta, pentru companiile din domeniul industrial si de productie

Lider de piaţa pe segmentul sistemelor de printare şi integrator de soluţii şi servicii IT, Konica Minolta Business Solutions România, oferă acum companiilor din sectorul industrial și de producție, aplicații dedicate pentru inspecție vizuală a calității, prin tehnologia video MOBOTIX, pentru analize avansate, automatizarea proceselor de lucru și digitalizare.

Soluțiile video inteligente MOBOTIX sunt compuse din camere video și aplicații de analiză video avansată ce rulează pe echipamente hardware dedicate, sincronizate cu sistemul de control al echipamentelor industrial si urmăresc procesele de lucru în mod autonom, asigurând optimizarea operațiunilor, reducerea costurilor, dar și creșterea profitabilității companiilor din domeniul industrial și de producție. Prin integrarea acestor solutii se îmbunătățeste calitatea produselor realizate, crește viteza de producție si se reduc erorile umane.

Soluțiile de analiză video Konica Minolta România se bazează pe camerele de supraveghere inteligente MOBOTIX iar utilizatorii beneficiaza de mijloacele necesare și capacitatea de a configura și actualiza sistemul facil și intuitiv.

Aplicațiile de analiză video bazate pe inteligență artificială, preiau automat datele imprimate, recunosc etichete, detectează automat defectele de producție si realizează numărarea digitală a produselor finite. Permite detectarea de deformări, crăpături, zgârieturi, piese greșite ori lipsa acestora, scurgeri de lichide, acumulare de murdărie, obiecte străine, etichete greșite.

Sistemele MOBOTIX asigura securitatea cibernetică de nivel înalt. Toate elementele sistemelor video sunt securizate utilizand criptarea, certificate digitale, parole puternice si conexiuni sigure.

Pentru orice informatii legate de solutiile ofertite de Konica Minolta, ne puteti contacta:

Ecopy: specialist@ecopy.ro; +40 720 542 222

NS Copiers: office@nscopiers.ro; +40 720 542 222